Vi är SMAK-certifierade!

}

Vi har ingen bindningstid

Hos oss få du första korgen gratis

Hög kvalitet i alla korgar

Vi levererar till Skåne och södra Halland

Våra fruktkorgar

Ingen bindningstid

Första korgen gratis

Inga dolda kostnader

Fruktkorgar Premium

Fruktkorgarna innehåller alltid banan, päron och två sorters äpplen. Under säsong innehåller korgarna även vindruvor, persikor, nektariner, clementiner, apelsiner, kiwi och plommon m.m. Vår målsättning är att Er fruktkorg ska upplevas som fräsch och spännande vid varje leverans. Frukten är alltid av klass 1 och i den mån det finns, nyskördad. Vi vill vara det fruktbud som ses som det självklara valet i Malmö, Lund, Hörby, Helsingborg, Kristianstad och Halmstad med omnejd.

Frukt på jobbet – Snabbt och enkelt

Ekologiska Fruktkorgar

Fruktkorgarna innehåller alltid banan, päron och två sorters äpplen. Under säsong innehåller korgarna även vindruvor, persikor, nektariner, clementiner, apelsiner, kiwi och plommon m.m. Vår målsättning är att Er fruktkorg ska upplevas som fräsch och spännande vid varje leverans. Frukten är alltid av klass 1 och i den mån det finns, nyskördad. Vi vill vara det fruktbud som ses som det självklara valet i Malmö, Lund, Hörby, Helsingborg, Kristianstad och Halmstad med omnejd.

Frukt på jobbet – Snabbt och enkelt

Grönsaker

Innehållet i våra grönsakskorgar är anpassat för att passa bra till både smörgåsen och lunchen. Mixen består av gurka, tomat, paprika, kruksallad, avokado och minimorötter. Dessa goda grönsaker går även att beställa styckevis, som ett tillägg till er fruktkorg.

Presentkorgar

Innehållet i våra presentkorgarkorgar är anpassat för att positivt överraska dina kunder, kollegor eller vem ni än vill ge en present till. I varje korg finns en mix av nyttig, färsk frukt och en del godsaker av sötare karraktär. Leveransavgift tillkommer på 85 kr. 

Mer än bara frukt

Till våra korgar på abonnemang har vi många tillägg som gör det lilla extra på er arbetsplats. Att ha mjölk till kaffet på plats och frikabröd stänsigt tillgängligt är en bekvämlighet våra kunder uppskattar! Vad behöver ni? Kanske underlättar det för er om vi fyller på kaffet varje vecka? 

Mejeri

Bröd

Fikabröd

Pålägg

Kaffe & te

Övrigt

Kaffe utan mjölk är som kärlek utan kyssar.

 

Har du redan ett abonnemang hos oss kanske du har lagt märke till något extra i kylen? Visste du att du kan få mer än bara frukt vid vår leverans? Kolla in vilka tillägg vi har och ta del av vår kampanj!

Så här fungerar det

Leverans sker under dagen, innan 15.30. Vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska få sin leverans så tidigt som möjligt. Våra leveransbilar kör efter en optimerad rutt för att minimera miljöpåverkan. Leveransavtal gäller tillsvidare med 7 dagars uppsägning. Ändring i stående order endast via e-post, senast onsdag i veckan innan leverans. Dessutom levererar vi fraktfritt!

 

Malmö - 040-96 62 20

Fruktkorgar ifrån Fruktkorgar.se är alltid kvalitetssäkrad frukt i diverse storlekar. Du kan även välja på vårt ekologiska eller premium alternativ med möjligheten att välja till extra bananer. Vi levererar i hela Malmö-området. Att ha en fruktkorg på arbetsplatsen leder till mer energi och en bättre arbetstillvaro.

 

Lund - 046-14 25 10

Fruktkorgar.se levererar frukt inom hela Lund området. Du har möjligheten att välja på antingen vår premium eller ekologiska fruktkorg. Våra fruktkorgar finns i ett flertal storlekar samt möjligheten att lägga till extra bananer. Att erbjuda frukt på arbetsplatsen har påvisats ha en positiv inverkan på arbetsmoralen.

Staffanstorp - 046-14 25 10

Lägg en beställning av oss på Fruktkorgar.se vi levererar färsk och god frukt i hela Staffanstorp. Att köpa in en fruktkorg åt sin personal är ofta mycket välkommet och betyder mycket för de anställda. Det blir en naturlig paus under dagen och ett nyttigt mellanmål. Välj storlek på korgen och hur frekvent du vill få leverans.

 

Eslöv - 0415-942 00

Vi på fruktkorgar.se ger dig möjligheten att erbjuda fruktkorgar på din arbetsplats. Vi levererar i hela Eslövs området. När du beställer fruktkorgar från oss har du möjligheten att själv välja storlek, kontinuitet på utskick samt om du vill ha ekologiskt eller inte. Att byta ut socker mot fruktsocker leder till en sundare personalhälsa.

 

Höör - 0415-942 00

Vi på Fruktkorgar.se tar beställningar och levererar frukt till jobbet inom hela Höör området. Fruktkorgar.se erbjuder kvalitativ frukt i flera olika paket. Du har möjligheten att välja kontinuitet gällande utskick, storlek samt tillägg. Du kan även välja om du vill ta del av våra premium eller ekologiska korgar. Att erbjuda fruktkorgar kommer uppskattas av dina medarbetare.

 

Hörby - 0415-942 00

Gör något trevligt för dina anställda, beställ en fruktkorg hos Fruktkorgar.se. Alltid färskt frukt till billiga priser. Hos oss kan du själv välja storlek, kontinuitet på utskick samt bestämma om du vill beställa vår ekologiska fruktkorg. Vi levererar i hela Hörby. Att erbjuda frukt på arbetsplatsen skapar en bättre arbetsmiljö.

 

Halmstad - 035-15 82 20

Ifall du vill göra något extra för din personal beställ då en fruktkorg från Fruktkorgar.se. Då visar du uppskattning för dina anställda som dessutom får något nyttigt och gott. Vi levererar frukt inom hela Halmstad. Vi har en premium korg och en ekologisk fruktkorg. Välj storlek på korgen och hur ofta leveransen ska ske.

 

Laholm - 035-15 82 20

Fruktkorgar från Fruktkorgar.se är ett bra alternativ att ha tillgängligt för dina anställda, främst för att det leder till en sundare arbetsmiljö. Fruktkorgar.se levererar i hela Laholm, alltid till bra priser med god kvalitet. Välj mellan vår premium korg och ekologiska alternativ. Möjligheten att lägga till extra bananer finns också.

 

Kristianstad - 0431-36 82 20

Vi på Fruktkorgar.se tar beställningar och levererar frukt till jobbet inom hela Kristianstad. Vi erbjuder högkvalitativ frukt till billiga priser med möjlighet att välja diverse paket. Våra paket består av antingen en premium korg eller vår ekologiska variant. Att ha en fruktkorg på arbetsplatsen leder till en sundare arbetsmiljö för dina anställda.

 

Hässleholm - 0431-36 82 20

Hos Fruktkorgar.se finns det goda och nyttiga alternativ för din arbetsplats. Vi levererar i hela Hässleholm. Vi erbjuder fruktkorgar i olika storlekar samt om du vill ha ekologiskt eller inte, du kan även välja kontinuiteten gällande utskick. Att ha en fruktkorg i lunchrummet leder till en sundare arbetsmiljö för dig och dina anställda.

 

Osby - 0431-36 82 20

Ett alltmer populärt och trevligt sätt att visa uppskattning av sin personal är att erbjuda frukt på jobbet. Vi på Fruktkorgar.se levererar frukt i hela Osby. Välj mellan vår premium korg eller helt ekologiska korg. Välj mellan flera olika storlekar och hur ofta leveransen ska ske. Man kan också lägga till extra bananer som många kunder gillar.

 

Helsingborg - 042-23 53 00

Genom att lägga en beställning av oss på Fruktkorgar.se ger du din personal en trevlig och mycket uppskattad present. Nyttigt och en naturlig paus i arbetet. Vi levererar frukt i hela Helsingborg. Välj mellan flera olika storlekar och hur frekvent leveransen ska ske. Går också bra att välja till extra bananer.

Landskrona - 042-23 53 00

Genom att beställa frukt av oss på Fruktkorgar.se ger du din personal ett gott och nyttigt mellanmål. Det blir en naturlig paus under dagens arbete och uppskattas av de flesta. Dessutom är det nyttigt och miljövänligt. Välj mellan vår premium korg eller ekologiska korg. Finns i flera storlekar och du väljer själv frekvens av leveransen.

 

Ängelholm - 0431-36 82 20

Genom att lägga en beställning hos oss på Fruktkorgar.se ger du din personal ett trevligt och nyttigt alternativ ta del av. Vi erbjuder fruktkorgar i olika storlekar och ekologiska alternativ, leverans frekvensen bestämmer du. Du har även möjligheten att lägga till extra bananer till din korg. Att ha en fruktkorg på arbetsplatsen leder till en sundare arbetsmiljö.

 

Båstad - 0431-36 82 20

Vi på Fruktkorgar.se tar beställningar och levererar frukt till jobbet inom Båstad. Går att välja på olika fruktkorgar som varierar sig från premium till ekologiska fruktkorgar. Du väljer själv storlek samt kontinuitet. Du kan dessutom lägga till extra bananer. Att ha frukt på jobbet leder till en sundare personalhälsa och välmående.

KONTAKTA OSS

0431-36 82 20
Ängelholm / Båstad

042-23 53 00
Helsingborg / Landskrona

046-14 25 10
Lund / Staffanstorp

0431-36 82 20
Kristianstad / Hässleholm / Osby

040-96 62 20
Malmö

0415-942 00
Höör / Hörby / Eslöv

035-15 82 20
Halmstad / Laholm

FÖLJ OSS

FRUKTKORGAR.SE

Fruktkorgar.se - En tjänst av Levande Interiör