fbpx

Köp- & leveransvillkor

Levande Interiör AB - Fruktkorgar.se

Om inget annat avtalats gäller följande köp- och leveransvillkor för fruktabonnemang:

Leveransavtal gäller tillsvidare med 7 dagars uppsägning. Ändring i stående order sker via e-post senast onsdag klockan 17 veckan före leverans.

Leverans sker under vardagar oftast före 15.30. Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska få sin leverans så tidigt som möjligt. Våra leveranser sker efter en optimerad rutt för att minimera miljöpåverkan.

Priser och betalningsvillkor
Samtliga priser är exklusive moms. Prisjusteringar meddelas alltid via hemsidan Fruktkorgar.se. Större volymer offereras på begäran. Fakturering sker månadsvis i efterskott med 10 dagars kredittid. Fakturan skickas i PDF via e-post. En administrativ avgift tillkommer med 30 kr för pappersfakturor.

Frakt.
Minsta order per leveranstillfälle är 100 kr för fraktfritt. Presentkorgar levereras mot en avgift på 85 kr. (handskrivet kort 30 kr.)

Returkorgar & returfrukt
Som en del av våra miljömål tillämpar vi ett retursystem för våra korgar. Returkorg hämtas vid nästkommande leveranstillfälle. För oreturnerade korgar debiteras en kostnad om 40 kr/st. Restfrukt omhändertas och återanvänds om möjligt av Fruktkorgar.se på ett miljövänligt och kostnadsmedvetet sätt. Om kund önskar behålla restfrukten är det kundens ansvar att lägga över frukten i eget kärl.

Kundens ansvar
Kunden ansvarar för att under överenskomna leveransdagar hålla lokalen tillgänglig för leverans. Fruktkorgar.se kan lämna leveransen i kundens reception eller godsmottagning om leverans inte kan ske i enlighet med överenskommelse.

Kvalitetsgaranti
Genom ett fruktabonnemang med Fruktkorgar.se erhåller kunden en garanti för att all frukt som levereras är av fullgod kvalitet. Vi garanterar att vi väljer de mest lämpliga frukterna ur säsongens breda utbud, att vi omsorgsfullt handplockar ut den fräschaste frukten och att alltid vara snabba med att rätta till om det ändå skulle bli något fel.

Reklamation
Om kunden anser att leveransen inte uppfyller Fruktkorgar.se garanti för fullgod kvalitet skall reklamation göras senast dagen efter erhållen leverans.

GDPR
Fruktkorgar.se strävar efter att värna om individens integritet vad gäller hantering, lagring och skydd av personuppgifter. Med personuppgifter menas allt som kan knytas till en fysisk person. Det kan vara namn, kontaktinformation eller CV. Vår lagring av personuppgifter baseras alltid på lag, avtal, samtycke eller intresseavvägning. Vi behåller dina personuppgifter i våra interna system även efter avslutat avtal baserat på samtycke eller intresseavvägning. Du kan alltid kontrollera, flytta, ändra i eller begära att få dina uppgifter borttagna genom att kontakta oss.

KONTAKTA OSS

0431-36 82 20
Ängelholm / Båstad

042-23 53 00
Helsingborg / Landskrona

046-14 25 10
Lund / Staffanstorp

0431-36 82 20
Kristianstad / Hässleholm / Osby

040-96 62 20
Malmö

0415-942 00
Höör / Hörby / Eslöv

035-15 82 20
Halmstad / Laholm

FÖLJ OSS

FRUKTKORGAR.SE

Fruktkorgar.se - En tjänst av Levande Interiör

Cart (cart->cart_contents_count ?>)