fbpx

Om oss

Läs om våra villkor och vår kvalité

Utbud av fruktkorgar och mycket mer

Fruktkorgar.se är en tjänst för de företag som vill få fräsch frukt levererat på ett bekymmersfritt sätt, i kombination med hög kvalité och service.

Vårt sortiment innefattar även det mesta ett företag kan behöva för att alla ska känna sig nöjda under fikarasten eller under mötet. Vi jobbar för att vara det fruktbudet i Skåne och Halland som känns igen för sin flexibilitet och höga servicenivå. En leverantör för de kräsna.

Villkor

$

Leverans sker under dagen, innan 15.30. Vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska få sin leverans så tidigt som möjligt. Arbetet med detta startar redan 05.00 på morgonen. Leveransbilarna kör efter en optimerad rutt för att minimera miljöpåverkan.

$

Leveransavtal gäller tillsvidare med 7 dagars uppsägning. Ändring i stående order endast via e-post, senast onsdag klockan 17, i veckan innan leverans. Administrativ avgift på 30 kr tillkommer vid varje faktureringstillfälle. Ingen avgift om fakturan skickas via e-post. Detta faktureras en gång per månad i efterskott.

$

Fraktfritt. Minsta order per leveranstillfälle är 100 kr.

Presentkorgar levereras mot en avgift på 85 kr. (Handskrivet kort 30 kr.)
$

Moms tillkommer.
Prisjusteringar meddelas endast via hemsidan.
Större volymer offereras

Returkorg hämtas vid nästkommande leveranstillfälle.
Returfrukt omhändertas av Levande interiör på ett miljövänligt och kostnadsmedvetet sätt. Om kund önskar behålla returfrukt så är det kundens ansvar att lägga över frukten i eget kärl.

Kvalitet

Levande interiör AB är ett företag med rötterna djupt i den skånska myllan. Vi är ett lokalt ägt bolag med fokus på den region vi verkar i, Skåne och Halland. Här är beslutsvägarna korta, vilket underlättar när vi sätter varje enskild kunds speciella önskemål i fokus.

Viktigast för oss, har enda sedan starten 1990, varit högsta möjliga servicenivå samt bästa fruktkvalité för att uppnå maximala kundnyttan.

Det är lätt att prata om kvalité och service. Men frågan är vad man menar och hur man ska uppnå det man pratar om. Viktigast för oss är att kunden alltid är nöjd.

När vi köper in frukt så är smak och utseende viktigare än priset. All frukt är kvalitétskontrollerad av både våra leverantörer och av oss. Den är även spårbar i alla led ända tillbaka till odlaren. Tveka aldrig att höra av er om ni har synpunkter på det ni fått i er fruktkorg.

Flexibilitet är också viktigt, vi lyssnar och försöker anpassa oss efter varje enskilt behov och önskemål.

Vi binder inte upp våra kunder med några avtal, de ska stanna för att de är nöjda. Varje leverans måste vara till belåtenhet och det jobbar vi mycket hårt för.

Vi vill få dig att trivas på jobbet!

Vi är SMAK-certifierade!

Våra ekologiska fruktkorgar innehåller inte bara ekologisk frukt, i arbetet från packning till leverans har vi ett hållbart tänk. För att säkerställa detta görs årliga besök av vår SMAK-revisor som kontrollerar allt som det innebär med att ha ekologiska produkter i sitt sortiment.

}

Vi har ingen bindningstid

Vi vill att ni stannar hos oss för att ni är nöjda med våra produkter och service, inte för att ni måste. Vi gör det eneklt för er att börja och avsluta era abonnemang när ni behöver.

Första korgen gratis

Som ny kund hos oss vill vi att ni ska få chansen att prova på en av våra fruktkorgar innan ni bestämmer er. Därför har ni möjligheten att beställa en ekologisk fruktkorg eller en av våra premiumfruktkorgar utan kostnad.

Hög kvalitet i alla korgar

För att erbjuda den kvalitet vi levererar arbetar vi i följande steg.
– Höga kvalitetskrav på våra leverantörer
– Noga kontroller vid mottagandet från leverantörer
– Noga kontroller innan leverans till kund

Kaffe utan mjölk är som kärlek utan kyssar.

 

Har du redan ett abonnemang hos oss kanske du har lagt märke till något extra i kylen? Visste du att du kan få mer än bara frukt vid vår leverans? Kolla in vilka tillägg vi har och ta del av vår kampanj!

KONTAKTA OSS

0431-36 82 20
Ängelholm / Båstad

042-23 53 00
Helsingborg / Landskrona

046-14 25 10
Lund / Staffanstorp

0431-36 82 20
Kristianstad / Hässleholm / Osby

040-96 62 20
Malmö

0415-942 00
Höör / Hörby / Eslöv

035-15 82 20
Halmstad / Laholm

FÖLJ OSS

FRUKTKORGAR.SE

Fruktkorgar.se - En tjänst av Levande Interiör

Cart (cart->cart_contents_count ?>)